ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πολιτική Επιστροφών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την αλλαγή ή την επιστροφή των προϊόντων σας.
1. Συσκευαστε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε μαζί με το παρόν δελτίο & την απόδειξη.

2. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. 
Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω:

 1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).

 2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στην αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).

 3. Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.

 4. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί από φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας (εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική)

Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε.
Παρακαλείστε :
Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.
 Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρεία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους.
 
Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :
Με τη χρήση του συνεργάτη μας  ΕΛΤΑ COURIER με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω: 
Στην επιστροφή το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 7,00€ ανεξαρτήτως ποσού( περιλαμβάνεται η επιστροφή – η παραλαβή νέου προϊόντος)  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. 
Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας. 

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων : Με τη χρήση του συνεργάτη μας  ΕΛΤΑ COURIER, με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:
Στην επιστροφή το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 10,00€ και αφαιρείται από το συνολικό ποσό της κατάθεσης. 
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετικές τράπεζες από τις συνεργαζόμενες με το YOURSFASHION , τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Για όλες τις επιστροφές είναι απαραίτητο να προηγηθεί επικοινωνία με  το YOURSFASHION 
2410 533 142 ,6947 720 719 είτε αποστέλλοντας email στο info@yoursfashion.gr (να συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας).

Μετά το πέρας των 14(δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων & χρημάτων.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία , ανεξάρτητα με το προϊόντα (εκπτωτικά ή μη), επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρεία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.Υπενθυμίζουμε ότι: Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε μαγιό, εσώρουχα, κάλτσες, αξεσουάρ Και Κοσμήματα.
.Επιστροφές με φθαρμένα προϊόντα ή με κατεστραμμένη την αρχική τους συσκεύασια λόγω αμέλιας του πελάτη δεν θα γίνονται αποδεκτές.