ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να παραγγείλω;
Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά από τη σελίδα μας ή τηλεφωνικά καλώντας μας στο 2410 533142 Δευτέρα-Παρασκευή 9:30-18:00 Σάββατο 09.30-15.00

Πως μπορώ να γνωρίζω οτι η παραγγελία μου ήταν επιτυχής; 
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας. Αν όχι κοιτάξτε στα spam ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Που βρίσκεται η παραγγελία μου;
Μπορείτε να αναζητήσετε την παραγγελία σας πληκτρολογώντας τον κωδικό αποστολής που σας δόθηκε από εμάς με email στην εκάστοτε σελίδα courier.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;
Μπορείτε να πληρώσετε με:
Πιστωτική Κάρτα
Κατάθεση στην Τράπεζα
Pay Pal
Klarna

1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ?

Προσπαθώντας για την καλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών μέσω της ιστοσελίδας μας δεν ζητάμε και δεν αποθηκεύουμε κωδικούς πιστωτικών καρτών καθώς και ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων.
Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω τραπεζικού συστήματος που είναι 100% ασφαλές.

Τα προϊόντα είναι αυθεντικά και πως αποδεικνύεται αυτό;
Είμαστε εξουσιοδοτημένοι διανομείς όλων των εμπορικών σημάτων που εμφανίζονται στο site μας και εγγυόμαστε την πλήρη αυθεντικότητα κάθε προβαλλόμενου προϊόντος. Αποδεικνύεται με την απόδειξη πώλησης, τα εμπορικά σήματα, τις ετικέτες και τις συσκευασίες των προϊόντων. Επιπλέον εφόσον ζητηθεί, μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τον επίσημο κεντρικό εισαγωγέα Ελλάδος.

2.ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ?
Όλα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα Συνήθως πολλά προϊόντα λόγω μεγάλης ζήτησης εξαντλούνται πολύ γρήγορα και δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, έτσι σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες παραλαβής ώστε να κάνετε σωστό προγραμματισμό. Εφόσον υποβάλετε την παραγγελία σας το τμήμα υποστήριξης θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για να σας ενημερώσει για την διαθεσιμότητα και τον χρόνο παράδοσης.

3.ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP?

Τα κέρδη κάνοντας αγορές από το eshop είναι πολλαπλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια παρακάτω:

- Αγοράζετε σε χαμηλές (αν όχι τις χαμηλότερες) τιμές της αγοράς.

- Αγοράστε περισσότερα με τα ίδια χρήματα που θα δίνατε αλλού.

- Κερδίζετε χρόνο επιλέγοντας από το σπίτι αντί να ψάχνετε αντίστοιχα καταστήματα.

- Επιλέγετε μέσα από μια γκάμα προϊόντων αντίστοιχη δεκάδων καταστημάτων.